Alege corect! Usi de garaj MCA

Cum ajung usile de garaj sa aiba ferestre

Ferestrele au un dublu rol pentru usile de garaj: pot armoniza usa cu restul ferestrelor imobilului sau pot facilita intrarea luminii in garaj. Circulare, dreptunghiulare sau cu diverse forme si motive, acestea sunt accesorii utile si estetice. Pot fi comandate cu usurinta la momentul configurarii usii de garaj.

Ramele ferestrelor pot fi din PVC (negre sau albe) sau inox. Ferestrele se pot pune pe toate panourile, chiar si pe usa pietonala.

Dar cum ajunge o usa de garaj sa aiba ferestre? Mai intai, se alege forma pe care o va avea fereastra si se monteaza la masina de frezat un cadru metalic de forma respectiva (exista cadre pentru toate formele pe care le oferim: rotund, dreptunghi, patrat, hexagon, octagon). Se regleaza apoi dimensiunile dorite, se introduce panoul sub freza si se taie pe dimensiunile setate.

Urmeaza comandarea ferestrei de la furnizorul agreat. Aceasta poate fi simpla sau cu insertii de diferite forme pentru un aspect estetic mai pronuntat. Iar in final, se asambleaza si se fixeaza pe panou cu suruburi dinspre interior spre exterior.

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997