Noutati

MCA Grup a primit Trofeul Euro-Fereastra 2014 la categoria Usi de garaj & Sisteme de umbrire

MCA Grup, cel mai mare producator de usi sectionale din zona Europei de Sud-Est, a fost premiat cu Trofeul Euro-Fereastra 2014 si a primit o diploma de excelenta pentru activitatea din ultimii ani in domeniul usilor de garaj si al solutiilor pentru umbrire.

Peste 300 de reprezentanti ai celor mai mari firme din constructii, sectorul de tamplarie termoizolanta si domeniile adiacente s-au reunit pe 19 mai, la Bucuresti, cu ocazia celei de-a sasea editii a Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade Cortina EURO-Fereastra, desfasurata in paralel cu evenimentul EURO-Constructii – Conferinta Internationala despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica (editia a treia).

In cadrul unei sesiuni plenare a celor doua evenimente, pentru prima data in Romania, au fost acordate trofee si premii celor mai mari companii, personalitati si asociatii din piata. Ciprian Oprea, CEO, fondator si actionar MCA Grup, a ridicat personal distinctia oferita companiei sale pentru activitatea din ultimii ani.

„Acest premiu ne onoreaza profund si il consideram o recunoastere a activitatii sustinute pe care o desfasuram de 16 ani in domeniul usilor sectionale si solutiilor de umbrire, punand pe primul loc calitatea si siguranta. MCA Grup inseamna in primul rand o echipa puternica, formata din oameni competenti profesional si cu principii de viata valoroase, oameni corecti care s-au dezvoltat odata cu firma. Meritul pentru distinctia acordata de redactia Fereastra-Agenda Constructiilor, careia ii multumim, apartine echipei MCA. Astfel, Trofeul Euro-Fereastra il dedic colegilor mei”, a spus Ciprian Oprea, CEO MCA dupa ridicarea trofeului.

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997