Noutati

Usi de garaj frumoase? Da, sunt fabricate in Romania si au mare succes peste hotare!

„Stii, aveam impresia ca genul acesta de dotari, cum sunt usile de garaj, se fac asa, pe banda rulanta. Imi inchipuiam o uzina in care la un capat se pun materialele si la final iese usa de garaj. Nicio secunda nu mi-am imaginat cata munca e la mijloc. Am stat si am privit toate materialele video si m-am minunat. Dar am realizat ca foarte putini dintre noi romanii ne intrebam despre cine, ce si cat munceste pentru un bun”, scrie Adela Parvu pe pagina ei. Aici la MCA suntem mandri ca o jurnalista atat de talentata si cu experienta in domeniu (a fost redactor-sef la cateva reviste de home&deco) este interesata de fabrica noastra de usi de garaj.

„Prima intrebare care ne vine pe buze este: cat costa? Ei bine, dupa ce vezi cum se fac usile acestea iti dai seama ca pretul e foarte corect. Si daca te mai gandesti ca o usa de garaj o iei pe viata, atunci chiar ar trebui sa te intereseze cine, ce si cum o face. M-am bucurat sa descopar o fabrica moderna la noi in tara, cu mesteri priceputi, o fabrica unde de 15 ani de zile se fac usi de garaj de calitate si care ajung la export pe piata europeana, o piata pretentioasa. Dar hai sa-ti spun mai multe despre ce tipuri de usi de garaj au succes la noi si peste hotare si sa afli si cat costa :). Sunt realizate de catre MCA Grup, care are fabrica langa Bucuresti, in comuna Jilava”, mai scrie Adela.

Citeste mai mult pe pagina de internet adelaparvu.com

Prezentare Fabrica de Usi de Garaj MCA Bucuresti

©2023 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997