Noutati

Nou: Usi de garaj prin Card Avantaj

Comunicat de presa - Bucuresti, 28 mai 2013

MCA Grup Romania, cel mai mare producator local de usi de garaj si rulouri exterioare pentru ferestre, a introdus sistemul de plata in rate prin Card Avantaj pentru a veni in intampinarea clientilor care doresc sa achite facturile esalonat.

Astfel, cei care doresc sa achizitioneze usi de garaj sectionale, rulouri de aluminiu de tip termostor sau automatizari pentru porti pot alege sa achite factura prin Card Avantaj, cu una pana la sase rate cu zero la suta dobanda.

Varianta fara dobanda se aplica in cazul in care se ramburseaza integral rata scadenta in perioada de gratie de pana la 45 de zile. Dupa aceste 45 de zile se percepe o dobanda de 2,33% pe luna, calculata dupa expirarea perioadei de gratie. Limita de credit acordata pe card este de tip revolving, sumele rambursate regasindu-se din nou pe contul de card incepand cu a doua zi pentru a fi din nou utilizate.

Sistemul de plata in rate a produselor MCA cu Card Avantaj este accesibil oriunde pe teritoriul Romaniei in reteaua de vanzari directe, nu si prin distribuitori.

Cum cumperi o usa de garaj

Procesul prin care se poate cumpara o usa de garaj a devenit tot mai simplu si accesibil. Cei interesati au doar cativa pasi simpli de urmat. Mai intai se acceseaza site-ul MCA, unde se poate obtine in timp real pretul produsului dorit, in functie de dimensiuni, culoare si accesorizari, prin intermediul unui calculator complex, dar simplu de utilizat. Apoi, echipa MCA face masuratorile finale, iar grija facturii se lasa pe seama Card Avantaj (daca este cazul).

Emiterea unui Card Avantaj de la Credit Europe Bank este gratuita.

Vezi aici cum se poate obtine un Card Avantaj

Despre MCA

MCA a realizat in 2012 o cifra totala de afaceri de 8,2 milioane de euro. Pana la finele anului 2012, ca urmare a cresterii exporturilor, grupul tinteste un avans de pana la 10 milioane de euro.

Producatorul are o experienta de 15 ani si exporta in opt state europene, precum Belgia, Franta, Austria, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Moldova si Italia, avand in Romania cea mai mare fabrica de profil din Europa de Est.

Produse MCA:

  • Usi sectionale rezidentiale si industriale;
  • Usi antifoc si usi rapide;
  • Rulouri din aluminiu tip termostor pentru ferestre;
  • Egalizatoare de rampa si burdufuri izotermice;
  • Sisteme de automatizare a portilor.

Contact:

Arabela Boboc, PR Executive MCA Grup SRL

arabela.boboc@mcagrup.com

0751 062 224
0727 780 432

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997