Noutati

Promotie MCA taie preturile motoarelor pentru rulourile TermoStor

In luna iulie 2011 MCA reduce preturile motoarelor LiftMaster folosite la rulourile tip TermoStor cu bariera termica. Preturile motoarelor pentru rulouri se reduce de la 138 Euro, la doar 80 Euro.

Rulourile cu dimensiuni mari pot fi actionate manual, prin intermediul unei manivele sau electric. Comparand pretul unei manivele ( 59 Euro) cu noul pret al motoarelor ( 80 Euro), recomandam clientilor MCA actionarea electrica. Suplimentar rulourilor actionate electric li se pot conecta o paleta diversa de senzori si module optionale precum: senzor de lumina, senzor de geam, senzor de vant si ploaie, telecomanda cu display LCD, programator temporizat care poate actiona aleator sau programat rulourile pentru simularea prezentei in casa.

Utilizate corect, TermoStorurile MCA cu bariera termica pot inlocui sistemele de aer conditionat, pe timp de vara, iar pe timp de iarna, pot reduce consumul de energie termica cu 10%.

Important!
În perioada 24 decembrie 2021 - 9 ianuarie 2022, fabrica și toate punctele de lucru MCA iși vor opri activitatea pentru concediul de iarnă.
Vă rugăm să confirmați termenele de livrare cu reprezentații departamentului Vânzări MCA.

©2021 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997